Nachtlampjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Stop het nachtlampje in het stopcontact en maak daar op de kinderkamer handig gebruik van. Vergelijk de verschillende leuke modellen, bijvoorbeeld met glow-in-the-dark stickers voor een leuk effect op de kap. Zo kan je kleine heerlijk ontspannen in slaap vallen, of maak je de gang naar de WC een beetje beter zichtbaar.

Nachtlampje voor het stopcontact

Met een nachtlampje voor het stopcontact zorg je er eenvoudig voor dat die altijd netjes blijft branden. En is er geen stopcontact in de buurt? Dan heb je de keuze uit modellen op batterijen, die je daardoor overal kunt plaatsen waar je wilt. Bijvoorbeeld als gezelschapslampje op het nachtkastje, zodat je baby of kindje nooit alleen is.

Bekijk de nachtlampjes voor op de kinderkamer, net als de andere soorten kinderverlichting die je online kunt bestellen. Wij maken het je daarmee graag gemakkelijk, zodat je daar online op je gemak een goede keuze uit kunt maken. Met alles voor de kinderkamer, vanuit een breed assortiment.

Nachtlampje voor de kinderkamer kopen

Een nachtlampje voor de kinderkamer kopen? Zorg ervoor dat ze niet helemaal in het donker hoeven te slapen of maak de gang naar de WC beter zichtbaar. Handige manieren om gebruik te maken van de nachtlampjes, die je vaak meteen in het stopcontact kunt steken. Bestel ze online en profiteer vanaf €20 van gratis verzending naar jouw adres.