Badspeeltjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Doe online inspiratie op met de leuke badspeeltjes voor je baby of zoek die zelfs samen uit. In leuke vrolijke kleuren en natuurlijk helemaal veilig om je kleine in bad mee te laten spelen. Bestel de speeltjes voor in bad online, dan zorgen wij ervoor dat je baby of kindje er snel mee kan spelen.

Badspeeltjes opbergen: lekker klein en compact

En jouw badspeeltjes opbergen? Dat doe je op een heel compacte manier, dankzij de slimme vormgeving van de speeltjes. Of beter nog, gewoon in de speciale opbergkit voor de speeltjes. In de vorm van een leuke groene kikker, waar je kleine op zich ook zelf mee zou kunnen spelen.

Dankzij de opbergkit wordt het opbergen van de badspeeltjes heel eenvoudig en kun je dat ook gewoon je kindje laten doen. De ideale keuze om in bad mee te spelen en weer gemakkelijk op te ruimen, die je bovendien ook online kunt bestellen.

Badspeeltjes voor baby’s kopen

Leuke badspeeltjes voor baby’s kopen? Je hebt online de keuze uit speeltjes in vrolijke kleuren, net als een handige opbergkit waar je alles eenvoudig in stopt. En bekijk bijvoorbeeld ook de badstandaarden bij ons uit het brede assortiment. Bestel online alles voor in bad, zodat het jouw baby of kindje aan niets tekort zal komen. En bestel je voor minimaal €20? Dan zorgen wij voor de gratis verzending van jouw badspeeltjes en de rest van je bestelling.