Badmatten

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Een mooie badmat met antislip is zowel een mooie als een veilige keuze, zowel voor jou als voor je kindje of baby. Bekijk de mooie nieuwe ontwerpen bij ons in de collectie, die je meteen online kunt bestellen.

Complete badmat set voor je baby of kind

Een complete badmat set kopen voor jouw baby of kindje? Een badmat met een paar leuke speeltjes, om daar op een vrolijke manier gebruik van te maken. Zo wordt het heerlijk om samen in bad te gaan en kun je daar bovendien zowel speels als veilig gebruik van maken.

Bestel een badmat met antislip om uitglijden te voorkomen en zorg er met de speeltjes voor dat het voor je kleine keer op keer een leuke ervaring is. Je hebt online de keuze uit mooie modellen van Tigex, Escabbo en Badabulle, waarmee je altijd een mooie keuze maakt voor goede kwaliteit.

Badmat met antislip kopen

Een badmat met antislip kopen of op zoek naar een ander model voor je baby of kind? Bekijk de matten en de verschillende badspeeltjes, waarmee we je graag helpen inspiratie op te doen. Met alles voor in bad, zodat het jou en je kleintje daar aan niets zal ontbreken. En bestel je voor minimaal €20? Dankzij de gratis verzending van de badmatten en de rest van je bestelling hoef je daar geen extra kosten voor te maken.