Stoomkokers

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Je kunt online de beste stoomkoker kopen, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Vergelijk de verschillende modellen, om daar de maaltijden voor jouw kleine mee te kunnen maken. Gecombineerd met een mixer of een flessenwarmer, zodat je daar op meerdere manieren goed mee uit de voeten kunt.

Stoomkoker voor jouw baby

Een stoomkoker voor jouw baby kopen? Let op de diverse functies die er beschikbaar zijn, om meerdere apparaten in één te bestellen. Handig, zodat je met beperkte ruimte in de keuken toch zoveel mogelijk kunt doen. Je hebt online de keuze uit verschillende modellen, ook gecombineerd met een flessenwarmer. Handig, zodat je de flessen voor jouw baby meteen kunt opwarmen en die kunt geven. Vergelijk de verschillende modellen, om daar de beste stoomkoker uit te kiezen.

De beste stoomkoker kopen: online

De beste stoomkoker kopen en daar niet te veel voor betalen? Online hanteren we scherpe prijzen, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. Net als met de verschillende sterilisators en de rest van ons assortiment op het gebied van eten en drinken. Bestel meteen online. Doe je dat voor 15u? Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je de beste stoomkoker voor jouw baby de volgende werkdag al in huis hebt.