Matrasbeschermers

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Een molton matrasbeschermer voor jouw baby voorkomt dat het matras eronder gemakkelijk vuil kan worden. Zodat je het hoeslaken kunt gebruiken voor het comfort en je de molton af en toe kunt wassen om het bed weer schoon op te maken. Tip: bestel minimaal twee matrasbeschermers, zodat je die af kunt wisselen op het moment dat je de andere in de was doet.

Molton als matrasbeschermer voor je baby

Met een molton als matrasbeschermer zorg je er onder het hoeslaken voor dat jouw baby comfortabel kan slapen en jij je geen zorgen hoeft te maken over het matras. Er kan altijd een keer wat gebeuren, waardoor het fijn is om op goede bescherming te kunnen rekenen.

En ben je op zoek naar meer dan alleen een matrasbeschermer voor het bed of ledikant van jouw kindje of baby? Bekijk dan bijvoorbeeld de bedomranders die je online kunt bestellen. Wij zorgen ervoor dat je online al het bedtextiel kunt kopen, zodat je daar een goede keuze mee maakt voor jouw baby of kind.

Matrasbeschermer voor een ledikant kopen

Een matrasbeschermer voor een ledikant kopen? De ideale keuze om je baby lekker comfortabel in bed te leggen op een hoeslaken en het matras eronder goed te beschermen. Het beste van twee werelden, waarmee je voorkomt dat het matras gemakkelijk vies kan worden. Bestel je jouw matrasbeschermer vandaag voor 15:00u? Dan heb je die standaard de volgende werkdag al in huis om er het bed mee op te maken.