Hoeslakens

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Een hoeslaken voor een baby ledikant is lekker klein en ligt bovendien heerlijk comfortabel. Twee eigenschappen die er samen voor zorgen dat je het bed makkelijk en snel op een prettige manier kunt opmaken. De ideale keuze, die je aan de andere kant gewoon online kunt bestellen.

Hoeslaken voor een baby ledikant

Een hoeslaken voor een baby ledikant kopen, zodat je daar het bedje mee op kunt maken? Maak gebruik van 60x120cm. Op die manier doe je het hoeslaken voor jouw baby eenvoudig om het matras, zodat je kleine daar fijn op kan slapen of gewoon heerlijk kan liggen.

Bestel in combinatie met de hoeslakens bijvoorbeeld ook een van de matrasbeschermers. Een goede keuze om het matras zo lang mogelijk mooi en schoon te houden, ook als je kleine een keer een ongelukje heeft tijdens bijvoorbeeld het oppakken of rondom het verschonen. Bestel online je bedtextiel, dan kun je altijd rekenen op de hoge kwaliteit van onze producten.

Molton en hoeslaken voor jouw baby

Een molton en een hoeslaken voor jouw baby kopen? We maken het je online graag gemakkelijk. Voor een ledikant of voor een klein kinderbedje, zodat je dat er gemakkelijk mee op kunt maken. De ideale keuze op basis van goede kwaliteit, beschikbaar in wit, grijs en roze. Om het bedje mooi mee op te maken, waarbij je met bestellingen vanaf €20 standaard kunt rekenen op gratis verzending.