Dekentjes

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Je hebt online de keuze uit heerlijk zachte wollen dekentjes, net als uit flanel en andere mooie materialen. Zo kies je eenvoudig voor het beste bedtextiel, waarmee je het ledikant of het kinderbedje bovendien op een heel leuke en mooie manier op kunt maken.

Wollen dekentje voor je baby

Bestel online een wollen dekentje voor je baby, zodat hij of zij het in ieder geval niet koud zal krijgen. Zelfs niet als de temperaturen buiten weer beginnen te dalen en het ook binnen niet zo warm meer is. Een dekentje voor je baby is dan een uitstekende keuze.

Je kunt online alles bestellen om het ledikant of bedje makkelijk op te maken. Met een (wollen) dekentje om het lekker warm te houden, maar natuurlijk ook met een van de hoeslakens voor kinderen en baby’s. Bestel online al jouw bedtextiel, dan zorgen wij ervoor dat jij bestellingen van voor 15:00u de volgende werkdag al in huis hebt.

Baby ledikant dekentjes kopen

Een baby ledikant dekentje kopen? Je hebt online de keuze uit mooie modellen. Met prints of in een handig 5-pack, zodat je er altijd genoeg achter de hand hebt. Bestel ze voor je eigen kleine of doe ze aan iemand anders cadeau. En bestel je voor minimaal €20? Wij zorgen dan standaard voor de gratis verzending naar jouw adres.