Bedomrander ledikant

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Ledikant met bedomrander

Een ledikant met een bedomrander, die voorkomt dat jouw baby of kindje zich zal bezeren. Of last kan krijgen van de tocht in huis, als je merkt dat het buiten begint te waaien. Iets waar je je dankzij de omranding van het bedje geen zorgen over hoeft te maken, zodat je je kleine met een gerust hart even lekker kunt laten spelen of slapen.

Bekijk de verschillende bedomrandingen voor de ledikanten, beschikbaar in verschillende kleuren. En in diverse maten, dus let daar op als je een keuze maakt. Zo zorg je er eenvoudig voor dat de omranding goed aansluit bij de maten van het ledikant dat je hebt staan. Zodat jouw kleine geen last heeft van de harde spijlen, de randen van het bedje en de tocht in huis.

Bedomranding kopen

Je kunt online jouw bedomrander voor een ledikant kopen, net als ander bedtextiel. En doe je dat voor 15 uur? Dan heb je de bedomranding morgen al in huis, zodat je er meteen gebruik van kunt maken. Vanaf 20 euro met gratis verzending en altijd gratis te retourneren, om je nergens zorgen over te hoeven maken. Probeer de omranding op je gemak uit, zodat je zelf kunt ervaren hoe het jouw baby beschermt in het ledikant dat je hebt staan.