Bedtextiel

Foto-tabel  Lijst 

Foto-tabel  Lijst 

Advies nodig?

Sophie, onze klantendienst experte, helpt je graag verder!

Contacteer ons   of   Ga naar de klantenservice

Bedomranders en dekentjes

De bedomranders binnen het bedtextiel voorkomen dat jouw baby last krijgt van tocht. Bovendien bescherm je jouw kleine tegen de harde randen van het bedje en natuurlijk tegen de spijlen uit de box. Een praktische keuze in verschillende mooie materialen, zodat het luxe textiel voor in bed daarnaast kan bijdragen aan de mooie uitstraling in de woonkamer.

Bekijk daarnaast ook de dekentjes speciaal voor baby’s. Netjes op maat gemaakt en lekker zacht, zodat je jouw kleine niets minder dan het beste kunt bieden. Bijvoorbeeld gemaakt van flanel, waarmee je bovendien kunt rekenen op een subtiele glans over het mooie materiaal. Op die manier kun je jouw baby heerlijk instoppen met fijn bedtextiel.

Hoeslakens en matrasbeschermers

Zo heb je ook de keuze uit de belangrijke hoeslakens, waarmee je het babybedje kunt opmaken. Onmisbaar bedtextiel, uiteraard beschikbaar in de verschillende fijne afmetingen. Zoek je naar 60x120 of een andere maat? Wij hebben de producten zowel in wit als in grijs voor je op voorraad, zodat je online eenvoudig de juiste keuze maakt.

Bescherm het matras tenslotte met een van de matrasbeschermers. Bij voorkeur waterdicht, waarmee je de lelijke gele vlekken in het matras eronder kunt voorkomen. De ideale keuze om de kwaliteit van het babymatras te behouden, met babytextiel dat je online eenvoudig uit bestellen.

Mooi bedtextiel voor je baby kopen

Gebruik onze webshop om goedkoop jouw bedtextiel te kopen of kies de luxe producten uit de nieuwe collecties. Online vind je alles voor jouw baby en kind, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. En bestel je voor 15 uur? Dan heb je het standaard morgen al in huis, vanaf 20 euro inclusief gratis verzending.